file 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr

  • gomati_sok
  • Το Άβαταρ του/της gomati_sok
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Μεταξύ Θεσσαλονίκης και Γοματίου Χαλκιδικής
Περισσότερα
28/01/2018 21:38 #25087 από gomati_sok
gomati_sok απάντησε στο θέμα: 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr
Θανάσης Γραμμένος(παλαιόκαστρο Χαλκδικής, νέο μέλος στην παρέα), με πέρνει τηλ 2 μέρες πριν , στεναχωρημένος και μου λέει:είμαι στο κρεββάτι με πυρετό και δεν βλέπω να έρχομαι, αλλά τα κρασιά θα τα στείλω να τα δοκιμάσετε.

“Ο καπτάν Δημήτρης ένιωσε ένα νταγιάντισμα σοφράνο μεριά,
ο καιρός τραμουντάνα γεμάτη έξι προς εφτά δύναμη ,
η μπαστέκα στο καπόνι έτριξε μακρόσυρτα, το καΐκι...
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": setoinos, PAKSIMADIS, vivlinos, κωστας χ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • gomati_sok
  • Το Άβαταρ του/της gomati_sok
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Μεταξύ Θεσσαλονίκης και Γοματίου Χαλκιδικής
Περισσότερα
28/01/2018 22:06 #25088 από gomati_sok
gomati_sok απάντησε στο θέμα: 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr
Ανεβαίνει ένας σερβιτόρος τις σκάλες με ύφος κάπως τρομαγμένο και λέει"Ειναι ένας κάτω έφερε ένα φορτηγό κρασιά,ακόμα κατεβάζει".

Ήταν ο Λευτέρης με το Σπύρο, και οι 114 φιάλες του κοινού μας κρασιού, η κάβα μου εμπλουτίστηκε, άντε και του χρόνου, μέχρι τώρα ο Σάκης συγκέντρωσε 100+ λίτρα για το επόμενο κρασί μας, ακόμη όποιος επιθυμεί προλαβαίνει να συμμμετέχει, παραλαμβάνουμε και από ΚΤΕΛ!!
τηλ 6937431656

“Ο καπτάν Δημήτρης ένιωσε ένα νταγιάντισμα σοφράνο μεριά,
ο καιρός τραμουντάνα γεμάτη έξι προς εφτά δύναμη ,
η μπαστέκα στο καπόνι έτριξε μακρόσυρτα, το καΐκι...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": setoinos, PAKSIMADIS, κωστας χ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
29/01/2018 09:25 #25089 από athan
athan απάντησε στο θέμα: 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr
10η με τόνο Συνάντηση.
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές -Αλέξανδρο,Ισαάκ, Σωκράτη- στους "δημιουργούς" του Πύροινου.Πολύ καλή η επιλογή της ταβέρνας, εξαιρετικά τα κρασιά μα πάνω απ όλα οι άνθρωποι -φίλοι μας κάναν την διαφορά.
Καλή συνάντηση του χρόνου ,όλοι μας, στην όμορφη Εδεσσα.
Αθ.Κύρτσης
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": isaakpa, setoinos, PAKSIMADIS, gomati_sok

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
29/01/2018 12:01 - 29/01/2018 12:03 #25090 από andreas.360
andreas.360 απάντησε στο θέμα: 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr
Για αρχή οι πρωταγωνιστές της συνάντησης.
Κάποιες φωτοραφίες από κρασία και αποστάγματα που πρόλαβα να τραβήξω. (Ανάρτηση 1 από 3)
Τελευταία διόρθωση: 29/01/2018 12:03 από andreas.360.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": isaakpa, setoinos, gomati_sok, κωστας χ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
29/01/2018 12:03 - 29/01/2018 12:04 #25091 από andreas.360
andreas.360 απάντησε στο θέμα: 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr
Για αρχή οι πρωταγωνιστές της συνάντησης.
Κάποιες φωτοραφίες από κρασία και αποστάγματα που πρόλαβα να τραβήξω. (Ανάρτηση 2 από 3)
Τελευταία διόρθωση: 29/01/2018 12:04 από andreas.360.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
29/01/2018 12:05 - 29/01/2018 12:09 #25092 από andreas.360
andreas.360 απάντησε στο θέμα: 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr
Για αρχή οι πρωταγωνιστές της συνάντησης.
Κάποιες φωτοραφίες από κρασία και αποστάγματα που πρόλαβα να τραβήξω. (Ανάρτηση 3 από 3)
Συνημμένα:
Τελευταία διόρθωση: 29/01/2018 12:09 από andreas.360.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": PAKSIMADIS, gomati_sok

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
29/01/2018 17:04 #25094 από andreas.360
andreas.360 απάντησε στο θέμα: 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr
Να και οι κομπάρσοι. (ανάρτηση 1 από 3)
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": setoinos, PAKSIMADIS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
29/01/2018 17:05 #25095 από andreas.360
andreas.360 απάντησε στο θέμα: 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr
Να και οι κομπάρσοι. (ανάρτηση 2 από 3)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": PAKSIMADIS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
29/01/2018 17:05 #25096 από andreas.360
andreas.360 απάντησε στο θέμα: 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr
Να και οι κομπάρσοι. (ανάρτηση 3 από 3)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": PAKSIMADIS, gomati_sok

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
29/01/2018 18:25 #25097 από andreas.360
andreas.360 απάντησε στο θέμα: 10η Συνάντηση των φίλων του www.ampelourgos.gr
Και λίγα λόγια.

Δεν θα επαναλάβω τα καλά σχόλια για την διοργάνωση, την ατμόσφαιρα και την ποιότητα των οίνων και αποσταγμάτων που είχα την ευκαιρία και την τιμή να δοκιμάσω. Θα σταθώ στον λόγο που με έκανε να διανύσω πάνω από 1.000km για να βρεθώ στην 10η συνάντηση των φίλων του Αμπελουργού και αυτός δεν ήταν άλλος από το συναίσθημα που νιώθω όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι εραστές της τέχνης της αμπελοκαλλιέργειας και της οινοποίησης. Το μεράκι, η αγάπη, ο σεβασμός, η αλληλοεκτίμηση είναι διάχυτα από το πρώτο «καλός ήλθες» έως το τελευταίο τα «ξαναλέμε».

Απευθυνόμενος σε αυτούς που το σκεπτόντουσαν να έλθουν άλλα δεν ήλθαν, έχω να σας πω τα εξής. Πέρα από το γενικό πολύ καλό επίπεδο όλων σχεδόν των οινοποιήσεων υπάρχουν κάποιες οινοποιήσεις που το επίπεδο τους κυμαίνεται στο ανώτατο επίπεδο. Όταν λέω στο ανώτατο επίπεδο, μιλάω για οινοποιήσεις που οι μεγαλύτεροι οινοποιοί στην Ελλάδα τις βλέπουν στον ύπνο τους. Αν κάποιος από τους φίλους νομίζει ότι τα παραλέω ας με διορθώσει. Η απόσταση και τα έξοδα λοιπόν είναι πολύ μικρά για να αντισταθμίσουν την εμπειρία που έζησα.

ΥΓ1: Μου άρεσε ο τρόπος που δοκιμάστηκαν τα κρασιά. Ένα-ένα όλων των παραγωγών. Του χρόνου προτείνω πριν την δοκιμή του κάθε κρασιού να μας λέει λίγα λόγια ο κάθε παραγωγός για το αμπέλι του και τον τρόπο οινοποίησης. Θα είναι πραγματικό σεμινάριο.

ΥΓ2: Του χρόνου όλοι Έδεσσα.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": isaakpa, setoinos, Goude, PAKSIMADIS, gomati_sok, κωστας χ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.358 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ