file Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα

Περισσότερα
18/10/2016 00:40 - 20/10/2016 01:13 #22223 από ανδρεας
ανδρεας δημιούργησε το θέμα: Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα
κι εγω με τη σειρα μου θα κανω την ιδια ερωτηση με τον vive cuervo,ασχετως αν δεν απαντησε κανεις.

?
Τελευταία διόρθωση: 20/10/2016 01:13 από ανδρεας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
18/10/2016 08:03 #22228 από Nikos Kotsalis
Nikos Kotsalis απάντησε στο θέμα: Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα
Φίλοι καλημέρα, παραθέστε κάποιες φωτογραφίες ή συνδέσμους για να δούμε..........

Pura vida!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
18/10/2016 10:56 - 18/10/2016 11:01 #22231 από ismael
ismael απάντησε στο θέμα: Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα
για το μικρό καζάνι των 10-15 λίτρων οτι και να πάρεις νομίζω καλό είναι.
προσφάτως κάναμε δώρο ένα http://www.kazania-tsipourou.gr/wp-content/uploads/2015/06/kazani-tsipourou-10kg-959x1030.jpg] τέτοιο σε έναν συνάδελφο που συνταξιοδοτήθηκε, το οποίο μου φαίνεται καλό, αν και δεν το έχει δουλέψει ακόμα, και αν μη τι άλλο ωραίο στο μάτι. Δες και τις τιμές όμως, γιατί για τόσο μικρό καζάνι δεν έχει νόημα να χαλάσεις πολλά λεφτά, οι διαφορές (διπλή φούσκα κλπ) θα έχουν μάλλον αμελητέα διαφορά στο αποτέλεσμα.

για το μεγαλύτερο των 30 λίτρων:
πάνω κάτω τα ίδια με τον αποπάνω, αλλά κοίτα οπωσδήποτε το καζάνι να έχει πορτέλο αλλιώς θα ταλαιπωρηθείς. Γνώμη μου, κοίτα πάρε όσο μεγαλύτερο καζάνι αντέχει η τσέπη σου για να γλιτώσεις την βαβούρα και άσε τα περιττά: βάση για αλκοολόμετρο βάζεις και μετά. Και το ψυγείο δεν είναι θέμα, εγώ ανακύκλωνα νερό απο βούτα στην αρχή και πάλι έκανα δουλειά μου, άμα έχεις κρύο νερό και με μικρότερο ψύκτη κάνεις δουλειά σου.
Άμα όμως το καζάνι είναι μικρό και μετά σου ανοίξει η όρεξη την πάτησες, θα σου βγεί η παναγία.
Τελευταία διόρθωση: 18/10/2016 11:01 από ismael.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ανδρεας

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
18/10/2016 21:42 - 19/10/2016 23:04 #22238 από ανδρεας
ανδρεας απάντησε στο θέμα: Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα
ευχαριστω για τις απαντησεις σας φιλοι μου...
μια ερωτηση για τον ισμαηλ..τι ειναι το πορτελο?

θελω επισης να σας πω οτι εχω ηδη εναν πολυ μικρο αποστακτηρα και οτι το σκ πειραματιστηκα με αυτον βαζοντας μεσα 2 λιτρα κρασι και χωρις να εχω ιδεα που να σταματησω τη βραση ,πηρα ενα εξαιρετικο-κατα τη γνωμη μου- αποσταγμα...ουσιαστικα σουμα γιατι δεν εκοψα τιποτα αλλα ηταν εξαιρετο, αρωματικο και απιστευτα γλυκοπιοτο..και μια που τα λεμε,θα θελα να ξερω στους ποσους βαθμους κοβω τη βραση και γιατι την κοβουμε εφ οσον ακομα βγαζει αλκοολ?? το να συνεχισω την βραση μεχρι να εξαντληθει η αλκοολη -κατι που μου φαινεται σωστο- γιατι δεν το κανουν?
φιλοι να με συγχωρατε ,ξερω οτι εχουν απαντηθει αυτα εδω μεσα αλλα εχω διαβασει τοσα που
θα το καψω στο τελος-το μυαλο μου εννοω-
να στε καλα ολοι σας!
Τελευταία διόρθωση: 19/10/2016 23:04 από ανδρεας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
18/10/2016 22:07 - 18/10/2016 22:22 #22239 από ismael
ismael απάντησε στο θέμα: Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα

ανδρεας έγραψε: τι ειναι το πορτελο?


θυρίδα αδειάσματος των υπολειμμάτων

http://www.pavlidis-cu.com/media/catalog/product/cache/1/image/650x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/1/0/100lt__lept_003_1.jpg
Τελευταία διόρθωση: 18/10/2016 22:22 από ismael.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
18/10/2016 22:16 - 20/10/2016 01:15 #22240 από ανδρεας
ανδρεας απάντησε στο θέμα: Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα
να με συμπαθας ,αλλα δε καταλαβα τι βλεπω και τι ρολο παιζει...
..ειναι πορτακι για να αδειαζει το καζανι?
Τελευταία διόρθωση: 20/10/2016 01:15 από ανδρεας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
18/10/2016 22:25 #22241 από ismael
ismael απάντησε στο θέμα: Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα
ναι, είναι για να αδειάζει τα υπολλείματα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
19/10/2016 17:32 #22253 από Nikos Kotsalis
Nikos Kotsalis απάντησε στο θέμα: Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα
Φιλε vive.cuervo καλησπέρα.
Τι θέλεις να μάθεις για το gin;
ΝΚ

Pura vida!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
19/10/2016 21:37 #22258 από lyggas
lyggas απάντησε στο θέμα: Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα
Και η σπείρα στον ψύκτη πώς καθαρίζει ρε παιδιά;

Νομίζω ότι ο Ελευθεριάδης είναι πραγματικά γνώστης του αντικειμένου. Σε τηλ. επικοινωνία, μου έλυσε υπομονετικά ότι απορία είχα.

Στου παυλίδη του Στέλιου, μου είπαν ότι η σπείρα στο ψυγείο κάνει πιο καλό απόσταγμα και άλλα...

Δυστυχώς από ότι κατάλαβα σε τόσο μικρούς αποστακτήρες δεν κατασκευάζουν ψυγεία με σωληνάκια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
19/10/2016 21:42 #22259 από vive.cuervo
vive.cuervo απάντησε στο θέμα: Αγορά Χάλκινου πειραματικού άμβυκα
Αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Είπα αν κάνω τη διαδικασία απόσταξης απο το στάδιο του σιταριού, χλωρής βύνης, μετά να την αποξηράνω κλπ κλπ. Το εγχειρημα ναυάγησε στα πρώτα στάδια. Το σιτάρι δεν έβγαλε καν ρίζα.
Διαβάζοντας από δω και απο κει είδα ότι αν πάρω έτοιμη βύνη μπορώ να κάνω την δουλειά μου, Πρώτη ερώτηση που θέλω επιβεβαίωση!!!!
Μετά και αν ισχύει αυτό, ενώ για όλα τα υπόλοιπα υλικά έχω αναλυτικά τις ποσότητες. Δεν ξέρω την ποσότητα βύνης που θα πρέπει να χρησιμοποιήσω.

Αυτά αρχικά και πάλι ευχαριστώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.279 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ